انجمن مهندسی علوم وصنایع غذایی دانشگاه سنا

مقدمه:

سس، مایع غلیظی است که برای طعم و مزه دادن به انواع غذاها، سالاد، اردور یا جذاب نمودن ظاهر غذا به کار می‌رود. زمانی که سس به مواد غذایی اضافه می‌شود، خواص حسی ما را تغییر یا تشدید می‌نماید. بعضی از سس‌ها، در مرحله‌ی آماده‌سازی مواد غذایی استفاده می‌شوند، ماریناد‌ها از جمله محصولاتی هستند که در این طبقه بندی قرار می‌گیرند. به طوری که قبل از پخت مقدار مشخصی عطر را به ماده غذایی منتقل می‌کنند.

 

بقیه مقاله در ادامه مطلب ...

 

 



ادامه مطلب...

تاريخ : برچسب:,
ارسال توسط انجمن علمی صنایع غذایی

 

تاریخچه کارخانه:

کارخا نه کشت وصنعت شمال با بیش از 30 سال سابقه کار یکی از بزرگترین تولید کنندگان روغن می باشد که در شمال کشور در کیلو متر 15 جاده ساری – نکا واقع که بیش از 40 هکتار از اراضی این منطقه را به خود اختصاص داده است.  میزان تولید در این مجموعه به 750 تن در روز می رسد. محصولات این کارخانه به صورت روغن های نباتی هیدروژ نه در ظرف فلزی و پی ای تی با ظر ف های 450،900،1250،. . . و به صورت روغن های مایع و ا فتا بگردان و سویا و کلزا در احجام 750، 900و . . . سی سی تولید میشود . از تولیدات ان روغن جامد هیدروژنه جهت مصرف قنادی و مصارف خاص و تولید کره گیاهی مارگارین می باشد .نام های تجاری محصولات این کارخانه با نام غنچه ، گلچه، لتکا و خزر می باشد. محصولات جانبی کارخا نه شامل صابون ، خمیر صابون ،اسید چرب و گاز هیدروژن با خلوص بالا است.  از قسمت های مختلفی ( استرکشن . پالایش و ازمایشگاه و. . . ) تشکیل یافته است. حداقل فضای هر قسمت از کارخانه چشم ا نداز حدود 2000 متر ویا حتی بیشتر می باشد.

ضوا بط و مقررات اداره استا ندارد برای تولید کنندگان روغن:

هدف از تدوین این استاندارد تعیین مشخصات و بسته بندی و نشا نه گذاری و نمو نه برداری و روش های ازمون روغن های خوراکی مصرف خا نوار است.دامنه کاربرد این استاندارد برای مصرف در پخت و پز و سایر مصارف خانگی به غیر از سرخ کردن می باشد .مدارک الزامی زیر حاوی مقررا تی است که در متن این استا ندارد به ا نها ارجاع داده شده است.بدین ترتیب جزئی از این این استاندارد محسوب می شود . ا ستفاده از مراجع زیر برای کاربران این استاندارد الزامی است.

بقیه مقاله در ادامه مطلب....

 



ادامه مطلب...

ارسال توسط انجمن علمی صنایع غذایی

صفحه قبل 1 صفحه بعد